Diskuse

Co říkají vítězství komunistů mediální a političtí mágové?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jiruna

16. 10. 2012 14:31
Pane doktore

vy jste v podstatě přesvědčen, že se komunisti budou chovat jako standartní DEMOKRATICKA strana. Ale to omni neumí a škoda že se nelze zeptat p. Fierlingera, který si to taky myslel a jak dopadl. To si spíše připravte ordinaci k předání lidu, aby z:-Plí kapitalisti nemohli škodit. Nebo, že by komunisti začali podporovat podnikání, nebo třeba živnostníky? Nebo že by snad sami začali dělat?Tomu snad při vašem vzdělání ani sám nevěříte.

0 0
možnosti

laura jones

14. 10. 2012 20:39
Lžou všichni

Popisujete jen vliv propagace. Chybí mi vliv činů.

Rozumím Vašemu vysvětlení jen částečně, ale něco mi v tom příspěvku schází. Já totiž nevolím stranu ani politika podle reklamy, ale podle minulých skutků. Řeči si můžou všichni nechat a hodně by ušetřili, plakáty a denní tisk mi říká asi tolik pravdy jako prodejce zboží na prodejní akci... Lžou všichni. A komunisty jsem nevolila, ani už nikdy volit nebudu. Jejich minulé skutky nikdo nevymaže. Ve Vašem příspěvku není uveden vliv reality, činů, výsledků vládnutí. Popisujete jen vliv propagace. Nepřeceňujete ho? Copak si myslíte, že si lidé nic nepamatují?

0 0
možnosti

strycek-Joe LLC

14. 10. 2012 11:27
S rozvojem internetu postupně vliv propagandy mizí

a demokratický režim se stává svobodnějším. Nahrává tomu také zdevastovaná ekonomika tzv. "neviditelné ruky", která byla vždy řízena ze zákulisí finanční oligarchie a která přestala fungovat.

3 0
možnosti

Roman Šmucler

14. 10. 2012 12:49
Re: S rozvojem internetu postupně vliv propagandy mizí

Máte úplně pravdu. Internet je budoucností demokracie. Je těžké filtrovat informace. O to větší zodpovědnost bude na uživatelích.

0 0
možnosti

marlow

14. 10. 2012 11:05
Rekl bych

ze nic

0 0
možnosti

hlubič

14. 10. 2012 10:32
zhodnoceno slušně

Jsem toho názoru,že jste v podstatě trefil hřebík na hlavičku.Věřím ,že komunisté nebudou tak hloupí,aby dělali takové chyby jako v minulosti a budou se snažit spoluvládnout v krajích rozumně.Výstrahou jim musí být arogance a omyly prý pravicových předchozích mocipánů.Já sám se domnívám,že to nebyli ani tak pravicoví politici ,jako to byli jen zcela obyčejní prospěcháři,holt zloději.Zůstává však veliká otázka .Kde vzít prostředky na nápravu,když kasa je prázdná..20 let se mluvilo o tom,jak je svět ochotný nás dostat na tu správnou kolej, zahraniční záchranný kapitál a já nevím jak všechny ty oblbovací experimenty nazvat a zapomělo se ,že jediná ruka,která nám může pomoci je na konci našeho ramene.Věřím, že i mladí a hlavně oni, tuto skutečnost pochopí a budou budoucnost podle toho vytvářet.Zejména nesmí dát na rádoby radílky,kteří za těch minulých 22 let dokázali o co jim v podstatě šlo.Všichni ti ,kteří stát bezohledně pomohli dostat do tíživé situace musí nést zodpovědnost.

1 0
možnosti

simsII

14. 10. 2012 10:31
Tak si myslím,

že komunisti nejsou padlí na hlavu a jejich reálná politika (a že jsou připraveni o tom žádná) bude taková, že bude hodně lidí padat na zadek. Vždyť na tohle čekali celých 22 let a že oni mají trpělivost o tom žádná. A pohár již je naplněn rudým vínem po okraj a mohou začít upíjet. A pokud bude pravice vést rétoriku typu Nečase, jak předvedl včera na svém brífinku a potom úplně totožně zopakoval na TV Nova (básničky naučené nazpaměť mu tedy jdou), tak se z tohohle debaklu nevyhrabe, ale bude donekonečna omlouvat stav svými drakonickými reformami, které nešlo dělat jinak nebo skončíme v Řecku. Ale největším poroblémem je, že nás svými nedomyšlenými a "podmazanými" deformami k tomu Řecku hodně příblížili. A konečně tato včerejší očistná lázeň byla hodně potřebná, akorát mám obavu, že z ní naše "přiblblá" pravice vyleze ještě špinavější než do ní vlezla. Vždyť oni ani neznají vlastní význam slova katarze, jinak by takhle nedopadli.  Dopadli jak L+H když žehlili kalhoty parním válcem.

7 0
možnosti

hlubič

14. 10. 2012 10:34
Re: Tak si myslím,

Souhlasím s Vámi,jen se domnívám,že kalhoty parním válcem žehlil Voskovec a Werich.Příjemný den.

1 0
možnosti

pydloun23

14. 10. 2012 10:02
Zhodnoceno slušně

Jen jste zapomněl na jeden fenomém - volební účast. Jistý bloger, jen o dva články nad Vámi se věnuje této otázce. To je zajímavé, z tohoto pohledu to zatím ještě nikdo neuchopil. Celkové počty hlasů - kdo získal a kdo ztratil. Fakt přijde úsměvné vidět sebevědomého zubícího se Sobotku....

1 0
možnosti

Roman Šmucler

14. 10. 2012 10:07
Re: Zhodnoceno slušně

Hezký den, já to tam nenapsal, pregnantně to řekli jiní. Mnozí voliči ČSSD a pravice volili nohama, nepřišli. Možná přijdou příště. No ale také mohou volit komunisty, že...Možná už jim to nepřijde tak divné. tam, kde nyní byli komunistě v krajské vládě (i nepřímo) spíše získali.

2 0
možnosti

furtkecal

14. 10. 2012 9:51
.

R^

0 0
možnosti

kuča

14. 10. 2012 9:47
Dobře zhodnoceno ..............!

:-)................R^R^R^

1 0
možnosti