Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mahas

19. 2. 2011 7:48
Druhy pokus ohledne vydavatelstvi Ringier

ale procpak novinari vydavatelstvi Ringier informovali o akci D-O zasadne jen negativne a fakta velice casto prekrucovali, samozrejme v neprospech lekaru? Nemaji, takhle nahodou, novinari byti temi nestrannymi a minimalne by si meli zjistit a overit fakta? Tolik zloby, zavisti a lhani , jako bylo v Reflexu, tolik nebylo pomalu v jinych mediich dohromady.

No nevim, predpokladam, ze bud se odpovedi nedockam nebo obecne prohlaseni, ze kazdy novinar prece pise podle sveho svedomi a vubec ne podle zadani vydavatele, ze?

0 0
možnosti

NERATHRATHA

19. 2. 2011 9:25
Re: Druhy pokus ohledne vydavatelstvi Ringier

Přečtěte si MF Dnes - článek pana šéfredaktora Čásenského .

0 0
možnosti

aveerius

18. 2. 2011 22:51
Ještě jednou o tom zdravotnictví a trochu i o té odvaze.

Pane Šmuclere, tak se zdá, že na toho Šnajdra , ve smyslu naší předchozí diskuse, nedojde, že?

Věřte mi, že jste nepřekvapil a že jsem to dokonce čekal.

Ono na toho Kubka se přece jenom štěká lépe a to štěkající stádo je větší a navíc rozzlobit  si stranu vlastní a  ještě spolupracující zájmově spřátelenou stranu  v neprospěch budoucích vlastních zájmů, je neracionální a odvaha a přehnaná etika  je v tomto případě dokonce kontraproduktivní , že:?

Já to respektuji a ani se vám nedivím, pane Šmuclere.

Jenom si příště odpusťte ty vaše srdceryvné pohádky  o vašem zájmu o zdravotnictví, nedejbože dokonce pacienta, působí to ve vašem podání nevěrohodně a směšně.

0 0
možnosti

Roman Šmucler

19. 2. 2011 7:32
Re: Ještě jednou o tom zdravotnictví a trochu i o té odvaze.

Nebojte, až bude , co psát o panu Šnajdrovi, tak to napíši, pokud jste moji odpověď nepochopil. Ale nevím, proč bych měl hned dneska něco o něm sepisovat, jenom kvůli tomu, že Vám leží v žaludku. Vliv pana Šnajdra je dnes menší, než pana Kubka. Reforma zdravotnictví je vrukách dua Heger-Kubek. Záleží, jak se dohodnou. Šnajdr do toho může mluvit jen do určité míry, už není rok 2009. Věci se mění.

0 0
možnosti

dan1

18. 2. 2011 21:16
Kecy v kleci!

Vážený pane řediteli!

To co tu píšete, je názor majitele sítě klinik. Myslíte si, že je jeho zájmem vyšší ohodnocení lékařů, kteří mu vyrábějí zisk? Nebo je mu bližší jeho vlastní kapsa?? A opravdu si myslíte, že za totálně nenávistnými články - Blesk a Reflex, není Šmucler? To jste tak naivní, nebo jste jen špatně informovaní???? Vy si myslíte, že pan docent je na straně obyčejných dělníků medicíny???? Opravdu si to myslíte?????

0 0
možnosti

Roman Šmucler

18. 2. 2011 21:38
Re: Kecy v kleci!

Samozřejmě, že je zájmem podnikatele, aby jeho zaměstanci byli dobře zaplaceni za dobrou práci. Spokojený, výkonný zaměstnanec vyšší zisk.

0 0
možnosti

kostižer

18. 2. 2011 21:10
Pane kolego Šmuclere .....

....neměl byste si své rodinné , interpersonální a odborářské konflikty  vyříkávat na jiné platformě ? Vaši docenturu jste mimochodem obhajoval rovněž obdobně jinými vyhýbkami , než čistě odbornými .

0 0
možnosti

dan1

18. 2. 2011 21:17
Re: Pane kolego Šmuclere .....

Mám podobný názor ohledně docentury, ale což, když v Plzni vystudovalo tolik právníků, tak čemu se divit, ne?

0 0
možnosti

martin_simek

18. 2. 2011 20:20
Dekuji za tento nazor ...

alespon neco (nekdo) zmirnilo muj "hnev a nenavist", ktere jsem v poslednich dnech k Vasemu cechu, bohuzel, pocitoval ....

0 0
možnosti

Dubito ergo cogito.

18. 2. 2011 20:07
Karma! Bohužel, Kubek to nikdy nepochopí, je hloupý.

0 0
možnosti

simsII

18. 2. 2011 20:06
na doporučení z blogu jsem

si přehrála pořad paní Jílkové s tématem zdravotnictví. Pokud  ti co v tomto pořadu vystupovali si říkají, že jsou vysokoškoláky, tak potěš Pánbůh. Připadali mi spíše jako opeřenci na dvoře. Je to fakt úroveń, když se nedokáží chovat ani před kamerami, tolik osočování, nálepkování bylo na jeden pořad trochu moc. A dalo by se říci, že kromě paní Jílkové se to týkalo téměř všech. Pan Voleman, když bylo sděleno že je chirurgem, tak mne okamžitě napadlo, že pravděpodobně dělá malou chirurgii a asi trhá lidem nehty, na to jej tipuji. Že pan Engel nedostal své místo nemůže snad nikoho překvapit, kdo by si takový rozvratný element (spouštěč nepokojů,čímž na brífinku vyhrožoval) umístil ve špitále. Bakalář je kapitola sama pro sebe a pan Cikrt by měl raději redigovat časopisy a nechodit lidem moc na oči, jelikož se v Julínkově éře celkem dost vyznamenával. Nešťastná konstelace, nešťastná sebeprezentace.

0 0
možnosti

Vsetín 1

18. 2. 2011 19:31
Dobře napsáno

R^R^R^R^ Jsou slušní a schopní lékař a hloupí odboroví předáci a jejic příznivci

0 0
možnosti

Hegemon

18. 2. 2011 18:43
No

0 0
možnosti

Hegemon

18. 2. 2011 18:45
Re: No

snad doktoři jednou najdou dost odvahy a bude LOK k něčemu, od dob Ratha je jen k smíchu. Opravdu nechápu, že máte jako svou tvář tak hloupé lidi. Chápu, asi pro většinu lékařů je LOK jen povinnost, snad po tomhle jim dojde, jak to pak muže dopadnout. Díky za článek.

0 0
možnosti

kamilhoudek

18. 2. 2011 17:28
Nejsem lékař a problematice

zdravotnictví nerozumím. Problémy zdravotnictví vnímám pouze zkrz média a proto mohu hodnotit pouze ten povrchní mediální obal, do kterého je celý problém zamotán. Rozumím a podporuji každého, kdo se snaží svoji pracovní či fianční situaci zlepšit a je schopen a ochoten se za tímto účelem sdružit a "kolektivně vyjednávat"  Podporuji tedy i lékaře.

Na druhou stranu je evidentní, že lékaři si jako své mluvčí vybírají lidi, kteří jsou obecně považováni za kontroverzní a populistické. Jednoduše řečeno, Rathem to začalo a Kubkem to neskončilo.

Vítězem celé kauzy je v mých očích dr. Heger. Zvládl vyjednávání bez jediného zvýšení hlasu a z každého jeho gesta je cítit nadhled, noblesa a přirození autorita.

Přeji LOKu jednou takového předsedu či Lékařské komoře takového prezidenta ...

0 0
možnosti

Tonda K

18. 2. 2011 20:16
Re: Nejsem lékař a problematice

R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5767x
doc.MUDr. Roman Šmucler, CSc., lékař, podnikatel, vysokoškolský pedagog, moderátor a scénárista.

Seznam rubrik