Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mirek130273

1. 2. 2011 17:35
Jsem na tom hodně podobně, pane doktore

I já jsem budoval regionální TOPku, a to v Českých Budějovicích a na jihu Čech vůbec. I já jsem investoval do strany nemalé prostředky. I já jsem měl své představy a očekávání. I já jsem byl před finálem odejit, a to pro nedostatek servility, který jsem bohužel/bohudík projevil strukturám, které si TOPka přenesla jako genetickou vadu z dob bratrosestření v KDU-ČSL. Pane Šmuclere, již delší dobu si říkám, že by nebylo špatné vytvořit širokou iniciativu, jakýsi panel, který by sdružil všechny členy TOP09, kteří byly odstraněni z vysokých postů na kandidátkách, ze stranických orgánů či rovnou ze strany samotné. To, co se odehrálo u nás na jihu, v Českých Budějovicích může být jen vrcholkem ledovce. Ledovce složeného z toxického harampádí, nebezpečných struktur a kdovíčeho ještě. To co se dozvídám...děs. Nemám bohužel dostatek znaků, máte-li zájem: miroslav.muhlbock@monto.cz, popř. 602 370 624. Držím palce, fandím Vám. Mirek.

0 0
možnosti

marty.1ban

25. 12. 2010 9:32
...

Je škoda pane Šmuclere,že takto jasnozřivý a neúplatný jste nebyl vždy. Ještě si vzpomínáme, jak se z Vašeho TABU stala TABUdka. Investoval jste spoustu svého talentu do od prvního okamžiku jasné loupeže za bílého dne......to jest,do odcizení televize Novy panem Železným. Vaše paní se také docela angažovala, takže já pochopím,že vaše rodinné krédo je nadělat spoustu peněz a vy pochopte,že kázání o tom co je a není fér zrovna od vás asi nepřijmu.

0 0
možnosti

Roman Šmucler

30. 12. 2010 22:46
Re: ...

Můj článek je o něčem jiném ale podívejte se do historie na fakta. Jen pro Vaše info- o oddělení TV Nova od CME jsme se s manželkou dozvěděli, když jsme byli na jiné polokouli. CME dala následně manželce výpověď a tím se s ní rozešla. To, že nakonec manželka vybudovala novou televizi a tu CME od investorů koupila je druhá věc. CME za "novou Novu" zaplatila a s jejími investory dodnes spolupracuje. Arbitráž České Republiky je úplně jiný příběh a také by mě zajímalo, kdo za co může a jak si to zodpověděl. Nevyřešila to ani policie a ani Parlament. A nebojte se používat svoje jméno v diskuzích, vypadá to lépe.

0 0
možnosti

Thompson

25. 12. 2010 6:48
Je to opravdu dobře!

Váš příspěvek velmi napovídá o vašem egu. Hodně to už napověděly televizní pořady, které jste před časem moderoval. Dost toho o Vás prozradil i způsob, jakým jste se vyjadřoval a jak jste se v mediích profiloval. Teď jste se pod to všechno v této diskuzi vlastně jen podepsal. Máte rád hlavně sám sebe, tak se potřebujete honem, rychle pochválit, než lidi zase zapomenou, že nějakej Šmucler měl ambice sedět v poslenecké lavici, nebo (nedej Bože) ve vládě. Zůstatňte, kde jste. Byl byste jen jedním z mnoha dalších darmožroutů, kteří si blaho občanů této republiky zaměnili s plněním vlastních kapes. Vy osobně jste mně tedy opravdu po ta léta, co jste se nikde veřejně moc neukazoval, nechyběl!

0 0
možnosti

Rájec

24. 12. 2010 9:11
to je dobře

doc.MUDr. Roman Šmucler, CSc., lékař, podnikatel, vysokoškolský pedagog, moderátor a scénárista. Člen místní organizace TOP 09 Mariánské Lázně. A zubař. Je dobře, že se nestal posrancem a zůstane mediální naivka.

0 0
možnosti

Radek1981

24. 12. 2010 6:05
Děkuji

Dobrý den. Děkuji za článek - myslím, že jakýkoliv slušný člověk Vám musí dát za pravdu. Bohužel to byl můj poslední modrý hlas v minulých volbách. Koho ale volit teď to nevím :-/

0 0
možnosti

proost

23. 12. 2010 14:34
Optimismus?

Vážený pane Šmuclere. Váš článek byl celkem hezký, příjemně se četl a možná jste i slušný člověk. Ale Váš optimismus ohledně dalšího vývoje rozhodně nesdílím, neboť: 1)Petr Nečas a všichni relevantní představitelé ODS do posledního dechu tvrdili, že pan Drobil je čestný, nic neudělal a vše je v pořádku - naopak pan Michálek pochybil. K obratu je donutila až medialiace případu (takže žádná čest, slušnost, zákony a podobně). 2)Klaus prohlásil, že stojí za Nečasem a i nyní prohlásil, že pan Michálek je lump (zde podotýkám, že titul pan jsem použil s rozmyslem pouze u osoby, které toto označení přísluší). Tím dokázal, jaké postoje lze očekávat od hlavy státu. 3)Ministr vnitra zjevně nevěří policii a ani se mu nedivím, potom co s ní Langer provedl, tak radí panu Michálkovi jediné možné řešení - rozmáznout případ tak, aby nešel zamést pod koberec. 4)TOP 09 ústy svého mluvčího rozhodně podpořila Nečase. Takže to bychom měli - sumasumárum vyhlídky jako malované. Ještě jste optimista? Já ne. 

0 0
možnosti

Roman Šmucler

23. 12. 2010 21:09
Re: Optimismus?

Jsem, neboť už teď se krade obtížněji a pokud to nenecháme být, bude to ještě lepší.

0 0
možnosti

sarumánek

23. 12. 2010 11:54
ještě, že nejste poslancem!

Nechápu, jak mohlo TOPku napadnout nabídnout vám poslanecké křeslo (u VV bych to chápal snad 10x víc), ale jsem moc rád, že zasáhla prozřetelnost a vy jste zůstal zubařem - tam snad nenapácháte žádnou škodu. Takže když vy ve svém článku tak moudře poučujete ostatní, co a jak mají dělat, pokusím se o to samé u vás. 1) jako poslanec nemáte o co žádat ve vztahu k policii - ta se nezpovídá poslancům (ani ji poslanci neúkolují), ale ministrovi vnitra a svému prezidentovi. 2) nikdo ve vazbě pravděpodobně být nemůže, protože zatím není ani podezření na trestný čin - čtěte aspoň noviny! Příprava pletichy bohužel trestným činem u nás není - psalo se o tom i v tomto listu. 3) Váš Radek nic nevyšetřuje, protože to není vyšetřovatel a jeho funkce mu nic takového ani neumožňuje. Váš Radek může akorát tak vyšetřování mařit, což se mu daří velmi úspěšně. Tím, že poslal Michálka nikoliv na policii, ale za novinářem jakékoliv teoretické vyšetřování účinně zmařil.

0 0
možnosti

kuchl

23. 12. 2010 12:52
Re: ještě, že nejste poslancem!

Když něco dělám , tak o tom musím i něco fachmansky vědět . Proto je dobré mít ve straně Kalouska , není svatoušek , ale je v něm i trochu pokory . Panu Šmuclerovi jistá politická odbornost zjevně chybí ...

0 0
možnosti

jejda to jsem ja

21. 12. 2010 17:16
Vaše naivita je bezbřehá.....

staré psy není možné naučit novým kouskům;-(

0 0
možnosti

mira778

21. 12. 2010 10:30
dobry clanek

ale muzete mi poradit koho tedy mam volit?

0 0
možnosti

Roman Šmucler

21. 12. 2010 16:26
Re: dobry clanek

Já pořád doufám, že se TOP 09 bude zlepšovat. Dum spiro spero...

0 0
možnosti

SchwabXIII

20. 12. 2010 15:01
hezké, ale

Článek má podobnou hodnotu, jako byste stál v dešti a řekl "prší". Lidé, které zajímá počasí se podívají z okna a vidí stav věcí. Narozdíl od rozmaru přírody není situace české politiky neřešitelná.. Ačkoliv mně je sice jen dvacet-něco, ale východisko nevidím. Je hezké, že se o korupčních kauzách a podobném bahně mluví víc než před několika lety, ale vzhledem k následnému zametení pod koberec to nemá žádný výsledek, protože - jak píšete - řešením je zjevení se nových politiků, neprovázaných s těmi starými a s žádnou zaběhlou stranou, jenže když se nějaká taková strana objeví, tak brzo klesne na jejich úroveň.

Jdětě do toho Vy a budu Vám z celého srdce a rozumu přát, ať neskončíte jak pan John, o kterém nevím, jestli je to liška vychcaná, nebo byl tak naivní, že myslel, že po zasednutí do čela MV mávne kouzelným proutkem a vše bude tak čisté, jak si jako novinář přál.

David

0 0
možnosti

Roman Šmucler

20. 12. 2010 16:34
Re: hezké, ale

Ono to není úplně jednoduché ale snažím se, aby se na to ti noví nevykašlali a viděli, že je spousta takových, kterým to jedno není. A dneska vzala zpátečku i vláda včele s premiérem, alespoň co se pana Michálka týká, to je docela signál. Budou teď minimálně více opatrní...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS