Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

6. 5. 2010 2:10
Pracující platí dluhy horních vrstev

To je základní princip kapitalismu.

0 0
možnosti

martin013

5. 5. 2010 15:38
Paradox doby

Víte co je největším paradoxem doby? Ty skryté výkřiky "Čína náš vzor". Nejhlasitěji jsou slyšet od ortodoxních pravičáků. Což je v případě komunistické Číny něco ještě víc, než jen paradox. Tak jste se nám vyznal z obdivu ke komunistické Číně, přesně podle hesla, že "na chudý lid, musí být přísnost". To je naprosto univerzální a platí napříč historickými epochami. Já si jen myslím, že po etapách, kdy se velká část evropské populace dočkala poměrně důstojného způsobu života, se bude celý systém na ten čínský (asijský) překopávat jen velmi obtížně. Neobejde se to bez těžkých bojů. Ty právě zuří v Řecku. Jen dnes přinesly 3 mrtvé. Sám nevím, jestli současné elity mají dostatečnou vojenskou a policejní sílu, aby většině evropských národů čínský model dokázali vnutit. Pokud to dokážou, budu pak se zalíbením pozorovat ten konkurenční ráj, který nastane. Pokud se to nepodaří, což je pravděpodobnější, nastane postmoderní chaos. A v něm pane doktore, budete bojovat o holé přežití i vy.

0 0
možnosti

kocourek-černý

5. 5. 2010 13:10
Važený pane Doktore,

nikdo žádné peníze nikam posílat nebude a neposílá. Pouze se ručí za úvěry a peníze se musí teprve poslat když Řecko své úvěry nebude platit..

0 0
možnosti

Tonda Brno

5. 5. 2010 12:23
Solidarita má své meze

a pomoc Řecku je už za touto mezí. Řekové si posledních 30 let užívali a teď se jim to má platit? A oni sami ani nechtějí přistoupit na žádné ozdravné opatření. V žádném případě.

0 0
možnosti

martin013

5. 5. 2010 15:44
Re: Solidarita má své meze

Přiznám se že netuším, jak si "Řekové užívali". Mohl byste nám to ve stručnosti načrtnout? Zajímala by mě průměrná řecká mzda, ale taky cenová hladina. Kolik stojí bydlení, kolik základní potraviny, kolik zdravotní péče. Zatím prosakují přes média jenom jednostranné informace. Podle vašeho tvrdého prohlášení vládnete také tvrdými daty. Tak sem s nimi....

0 0
možnosti

nottingham

5. 5. 2010 11:40
Navrh

Souhlasim s panem Smuclerem. Pouze navrhuji, pokud nase vlada schvali pomoc Recku, tak vyzaduji minimalne dovolenou all inclusive pro vsechny danove poplatniky z CR minimalne na tyden v Recku. Pokud to mame pouze platit, at to zaplati Ti, co jsou proti. Jinak je cast na defenestraci.

0 0
možnosti

tantemici

5. 5. 2010 11:35
Naprostý souhlas, pane doktore.

Evropa (pod vedením levicových komisařů a poslanců EU) se vydala na velmi nešťastnou cestu k propasti. Ostatně i o tom píšete. Proto se - prosím! - otočme a rychle utíkejme pryč! Neb jinak zaplatíme dluhy za ty ostatní, jež žijí mnohem lépe, než většina z nás.

Až budeme potřebovat pomoci my - tak už tady nikdo takový nebude...

Nesouhlasím s tímto "zachraňováním" jednoho na úkor jiného - slabšího. Solidarita má své meze - jak mezistátní, tak bohužel i mezilidská. Tak, jak se to teď na nás chystá, se nejedná o solidaritu, ale o prachobyčejnou hloupost.

0 0
možnosti

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

5. 5. 2010 11:32
Ale kdo tu pomoc bude u nás schvalovat?

Jestli současná židovská vláda, tak potěš pánbůh. Ti nás prodají za třicet stříbrných :-(. A to jsme se smáli ještě včera Slovákům, že budou posílat 20 miliard jako člen eurozóny.

0 0
možnosti

Joey Tribbiani

5. 5. 2010 11:07
Ať to klidně zkrachuje

já nic nemám a ani nic mít nebudu, takže mi to vlastně vůbec nevadí. Chápu, že je to škodolibé, ale je to tak. Moje největší radost by byla, kdyby zkrachovaly všechny socialistické české banky a kdyby chtěl třeba zkrachovat ČEZ, to bych snad i do hospody zašel ;-D  

0 0
možnosti

Muf Puf

5. 5. 2010 10:55
Já jsem byl protivstupu do EU i proti LS!

Takže nyní je řada na eurohujerech, aby se pochlapili a zatáhli to sami ze svého a ne ze společného!;-€

0 0
možnosti

kenzo

5. 5. 2010 10:57
Re: Já jsem byl protivstupu do EU i proti LS!

R^

0 0
možnosti

kenzo

5. 5. 2010 10:38
A proč šetřit? Kdo dnes má jen relativně malé dluhy,

musí ve jménu socialistického EUrosvazu bez perspktivy doplacet na parazity! EU horší než RVHP!Rv;-O

0 0
možnosti

kenzo

5. 5. 2010 10:39
Re: A proč šetřit? Kdo dnes má jen relativně malé dluhy,

P.S. Mělo by se z EUrosvazu vystoupit!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5767x
doc.MUDr. Roman Šmucler, CSc., lékař, podnikatel, vysokoškolský pedagog, moderátor a scénárista.

Seznam rubrik