Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tvrdá křehulka

17. 2. 2010 0:15
Zdravý selský rozum

Nikdy jsem nebyla očkována proti chřipce a to jsem alergička. Moje paní doktorka, když jsem o očkování uvažovala, mi velice kladla na srdce, že musím být úplně zdravá a očkovat musíme tak dva měsíce před vypuknutím chřipkové epidemie... Docela mně šokovala zpráva hlavního hygienika, která v období nejvyššího výskytu onemocnění doporučovala očkování veřejnosti proti chřipce bez ohledu na aktuálnízdravotní stav očkovaného! Horší načasování si ani nemohl vybrat. A taky věřím informacím o špatné kvalitě vakcín. V tomto dávám panu Klausovi za pravdu. Profesionál přece musí znát rizika spojené s tímto rozhodnutím a měl by naše občany chránit  a ne je vystavovat takovému ohrožení... Nebo je v pozadí něco jiného, než ochrana zdraví našeho národa?  [>-]

0 0
možnosti

Luborka

3. 2. 2010 11:17
Počítáme

lidský život na koruny. Člověk je v podstatě jenom stroj, ale to, co ten stroj uvádí do pohybu je zcela jiná složka, kterou korunami nijak nelze vyčíslit. Je bolestné uvědomění, že někdo  si dovoluje řídit stroj někoho jiného než svůj, a navíc  pod pohrůžkou násilí, aniž by ho s ním spojovala krev. Jde o to, že nás někdo nutí platit za to, co se rozhodnul řešit někdo jiný. Otázkou je, proč vlastně? Když nezáleží na funkčnosti stroje majiteli, proč na tom záleží někomu jinému? A pokud záleží, proč se nejprve nezeptá na důvod majitelova nezájmu? Je tolik alternativ, které umí řešit i to, čemu medicína odmítá uvěřit. Stačí ten stroj používat správně. Proč lidé nečtou návod? Ve výsledku právě nedostatek peněz způsobuje, že člověk si spousty věcí odpustí, i zájem cítit se dobře. Když budeme" tlačit na pilu, tak to poleno nerozřízneme a ještě si ublížíme. A na tu motorovou potřebujeme hodně síly a prostředků k získání. Nelze ji jednoduše někomu strčit do ruky, mohl by spálit motor."

0 0
možnosti

eNden

2. 2. 2010 22:01
Na Vaši podporu:

http://mtoms.blogspot.com/

Posílám karmu :-)

0 0
možnosti

Streit

2. 2. 2010 17:04
Pane zubaři

To jsou ale kecy. Poláci neproočkovali a nic se nestalo. Británie neví, co s vakcínami.

A výdělky nezávidí malý čecháček, ale "odhalení" přišlo z EU. Z nás ale budou do poslední chvíle dělat voly. Ale proč to dělate vy?

Také není pravda, že obdobně se vydělává na jiných lécích. Vtip je v tom, že tady se nejen zkrátil vývoj maligními kulturami, ale zkrátily a obešly se i zkoušky a dokonce se "testuje" naostro. Tady jsou ty miliardy. A po ptačí a prasečí chřipce přijde třeba králičí. Chřipka mutuje od nepaměti.

A můj názor je zde: http://streit.blog.idnes.cz/c/122096/Pokud-Vit-prezije-vyhodte-vakciny.html

A berte ho vážně, stejný jsem měl už loni v červenci: http://streit.blog.idnes.cz/c/93924/Dr-Rath-ma-recht.html . Tady vidíte, kam nás vedou ti "odborníci" katastrofisté.

0 0
možnosti

Roman Šmucler

3. 2. 2010 10:37
Re: Pane zubaři

Žádné odhalení z Evropy nepřišlo, jen vykřikuje jeden politik. Britové přímo spočítali, kolik očkováním ušetřili. Jediné, co beru je pan kolega Vít , t, že se nen hal očkovat je profesní selhání.

0 0
možnosti

Euronymos

2. 2. 2010 16:29
.

Měl bych jeden dotázek na p. Šmuclera. Jaký máte vystudovaný obor ?

0 0
možnosti

Roman Šmucler

3. 2. 2010 10:34
Re: .

Informace na http://www.šmucler.com

0 0
možnosti

Jannynov

2. 2. 2010 16:27
jsem lékař

S článek souhlas a karma. Jak málo informovaní a nevzdělaní nekteří prakticic jsou, vím bohužel osobně / nevědí jaký je rozdíl mezi chřipkou pandemickou a sezonní, nevědí co to je vakcína splitovaná, či mock - up vakcína/. Média pak jejich tupost a nulové informace předkládají stylem " lékaři odmítají očkování"......přitom slovo skutečného odborníka nepřinesou. Halt bulvár a.t.d.

p.s. vakcína je vyzkoušená, prověřená a není třeba se jí bát, i kdyby nás strašil samotný pan prezident.

0 0
možnosti

Euronymos

2. 2. 2010 16:29
Re: jsem lékař

Jaký máte vystudovaný obor ?

0 0
možnosti

fix

2. 2. 2010 14:13
pane,

shrňme si to: občan by se měl nechat očkovat proti běžné sezónní chřipce, proti chřipce prasečí, proti chřipce drůběží. Proti klíšťové encefalitidě. Proti žloutenkám až do posledního zatím známého písmena. Jste-li žena, proti rakovině děložního čípku. Proti dalším chorobám, které neznám. Některá očkování (encefalitida) smysl mají, některá jen pro někoho (čípek v ohrožených rodinách). Jinak mi to přijde spíš jako obchod se strachem. Dřív se lidi báli Pánaboha a byl pokoj...

0 0
možnosti

krysodlak pizmovy

2. 2. 2010 14:29
Re: pane,

ockovani je to nejlepsi, co medicina za celych 10 000 let sve existence vymyslela. Je to perfektni prevence. To ze zijes v bezpecnem 21. stoleti ti zrejme brani videt, co to infekcni nemoci jsou. Detska obrna, cerny kasel, tubera, nestovice, zaskrt, hepatitidy, vzteklina (ktera je bez ockovani 100% smrtelna).

Ja jsem zaockovany proti vsemu povinnemu i nepovinnemu. Pred cestami do rozvojovych zemi jsem si nechal naockovat tyfus, vzteklinu, vsechny hepatitdy, boreliozu, zlutou zimnici. R^

0 0
možnosti

artea

2. 2. 2010 13:49
Očkování je svoboda volby

Já jako zastánce alternativní léčby bych se očkovat nedala. Imunita se dá posilovat a to dělám, každý den si beru kapsli IMMUNITY STARU jako prevenci, hlavně v období chřipek a jsem zdravá jako rybička.  Taky si nemyslím, že kdo se nedá očkovat chce být nemocný a tudíž se flákat doma, dnes si raději zaměstnanec vezme dovolenou než aby šel na nemocenskou.!!Rv

0 0
možnosti

Jannynov

2. 2. 2010 16:34
Re: Očkování je svoboda volby

až nedejbože dostanete tetanus a budete umírat velmi hnusnou smrtí dušením a v křečích, vzpomente si na svou lásku k alternativní medicíně.

Že vám na tetanus nepomůže ani nepomůže k jeho prevenci, snad ani nemusím psát. Tihleti alternativci jsou nejlepší......ve chvíli kdy jim něco doopravdy je, pak letí za klasickým doktorem a žádají zázraky na počkání.........:-/

0 0
možnosti

Dezo-Conka

2. 2. 2010 13:43
Účinnost očkování proti chřipce se odhaduje

na 70-90%.

0 0
možnosti

Jarcho

2. 2. 2010 11:32
Vy jste demagog, ne lékař.

Aspoň vím, koho určitě nevolit.

0 0
možnosti

PetraHor

2. 2. 2010 11:43
Re: Vy jste demagog, ne lékař.

Ten je zralej na TABU. (Myslím do tý bedny):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5767x
doc.MUDr. Roman Šmucler, CSc., lékař, podnikatel, vysokoškolský pedagog, moderátor a scénárista.

Seznam rubrik