Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Centrotoma

23. 1. 2010 13:53
Amen.

Je to přesně tak. K tomu si ještě uvědomit, jak je na tom země s vymahatelností práva a jeho kvalitou, důchodovým zajištěním, zdravotnictvím obecně a podnikatelským prostředím. Jediným rozumným krokem je odejít. Mohu Vám s klidným svědomím říct, jakkoliv to jistě víte,  že dobrá polovina 3. ročníků zubního i všeobecného lékařství chce hned po škole nebo co nejdříve po ní odejít ze země. Jinak to prostě nemůže dopadnout. Takže s Vaším článkem naprostý souhlas.

Na jednu stranu mě mrzí, že se do PSP asi nepodíváte, ale na druhou stranu Vám rozumím v tom, že za svou prací chcete výsledek. Kdyby byli všichni jako Vy, žilo by se tu úplně jinak, mnohem lépe.[>-]

0 0
možnosti

kaktusak

20. 1. 2010 20:25
"Byzantské poměry", to je naprosto nepřiléhavé

přirovnání vycházející z jakýchsi předsudků. Na Byzanc by měli být Evropané hrdi, ne ji pomlouvat.

0 0
možnosti

pragl

20. 1. 2010 19:02
souhlas

Velmi pěkná analýza, určitě se najde spousta potrefených husí("kluků"), kteří budou protestovat. karmaR^R^R^

0 0
možnosti

eNden

20. 1. 2010 18:59
Strategie českých politiků...

Z článku mám rozporuplné dojmy. S dosti věcmi bych souhlasila, ale např. (a to skutečně jen na příklad) říkáte všem stejné zvýšení daní, všem silniční daň. Pro ty malé to může být likvidní.

Mně zde chybí osobní zodpovědnost politiků. Nemají žádnou, riskují max. odvolání či odstoupení za velké padáky či teplá místečka (např.Tvrdík). Právě proto, že nemůžou riskovat i to, že se na ně tato místečka nedostala (znáte to o té vařila myšička kašičku, tomu dala.... a na toho se nedostalo), tak si musí dobře svoji situaci vylepšit, že se hezky o sebe postará. Kdo by se divil?

Hra na komu padni tomu padni se stala směšnou s ministrem Svobodou a paní... (nemohu si vzpomenout, byla to jeho pravá ruka a přítelka). To byly sakra malé rybky. Těch dvacet prošustrovaných let, těch tunelů, zlodějin, podvodů v daleko větší míře než továrna na dětské kočárky... ...8-o

0 0
možnosti

rito

20. 1. 2010 18:02
Teorie budoucnosti?

Český Marx střední třídy? Jen krůček schází ke světovosti!!;-(

Nesmí bolet zuby. Jinak se dostaneme ke klasickému pojetí tříd. Ale co s netřídním majetkem?:-P

0 0
možnosti

parquin

20. 1. 2010 17:13
Není to úplně špatné

ale jinak moc dobrá urážka těch, kteří podle vás neprovádějí "reálnou práci" a jsou vlastně obtěžující - tudíž pěkných pár milionů zaměstnanců - obávám se, že v konečném důsledku, pokud si někdo z nich vaše dílko přečte, tak je Paroubkův, i kdyby předtím Jyrkou pohrdal jak chtěl:-/

0 0
možnosti

editi

20. 1. 2010 11:56
Jenom malý dotaz,

jaký je rozdíl mezi Kalouskem a Paroubkem? Kalousek byl u koryta a mrvil tuhle zemi celých 20 let  spolu s KDU-ČSL. Paroubek byl u koryta jeden rok a nestačil si nakrást tolik, co Kalousek za 20 let. Takže rozdíl mezi Kalouskem a Paroubkem je 19 let zlodějen.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

zdeseny obcan

20. 1. 2010 16:43
Re: Jenom malý dotaz,

Paroubek dlouho bačoval na prazske radnici. Ti dva si mohou podat ruce.

0 0
možnosti

nottingham

20. 1. 2010 11:55
Karma s rozporuplnymi pocity

Pane Smuclere, zajimavy nazor, ale bohuzel pred volbami jsme jich slyseli spousty. I Top 09 - pan Kalousek... Pisete o nepodpore tech, kteri nechteji pracovat, ale Vase strana v parlamentu dela vse naopak a podporuje neprizpusobive, kde se da. Pritom staci malo, aby politici zacali pouzivat selsky rozum - obavam se, ze vetsina z nich ho nema a v ocich ma jen ty dolarky. Nad jejich zakony a naivitou s jakou se snazi lovit volice a duvody, kterymi vse zduvodnuji zustava jen rozum stat. Jak rikate, mladi budou utikat a nedivme se jim. Takze za 50 let v CR budou jen neprizpusobivy imigranti fungujici v sede ekonomice, par volu v parlamentu co jim bude vladnout. Chybi mi tady nekdo, kdo by byl schopen pozvednout narodni hrdost, jako tomu bylo uz mnohdy v historii. Neverim, ze volby neco zmeni, jen se obmeni koryta a hotovo. Viz kauza Opencard. Kdokoliv jiny by byl minimalne ve vezeni a pan Bem si jede uzivat na Anatarktidu. Je to vysmech a plivanec do obliceje slusnym obcanum tohoto statu.

0 0
možnosti

Dezo-Conka

20. 1. 2010 11:13
Romane, pěkné, plně souhlasím

Nemáte pocit že média, bohužel hlavně iDNES, se nejvíce navážejí do učitelů

a lékařů ?Všiml si toho i prim.Pokorný, anesteziolog z Prahy.Stačí si přečíst pár článků

¨paní Boškové/ blog/ a Lenky Petrášové a je jasné že největšími zločinci, fušery a vrahy jsou lékaři.Už pomalů začínám chápat název  článku Radka Sarkoziho / bývalý

šéf škloských odborů, snad/ "Genocida inteligence", jendná se o článek, který vvyšel před 10 lety.Minule jste mi odepsal, že si vážíte Klause.Za co ? Že doporučoval lékařům věnovat se taxikařině ?Za to že vědcům doporučuje chudobu ? aPmatujete si jméno lékaře, který v roce 1990" nechtěl přijmout" na oddělení postřeleného vojáka? Já ano.Kde je presumpce neviny? Proč lékaře nechrání lékařská komora ?.

0 0
možnosti

Roman Šmucler

20. 1. 2010 11:25
Re: Romane, pěkné, plně souhlasím

Lékaři si za to dost mohou tím, že si z komory nechali udělat inkubátor ambiciózních politiků a nechali se tak zatáhnout do špíny. Jak se to má dělat ukázala Stomatologická komora pod vedením pana Pekárka. Dosáhla mnohé díky jednotě a držení se své práce. Jakmile to na chvíli pan Pekárek porušil, bylo zle.

0 0
možnosti

Schmouddle

20. 1. 2010 11:08
Taxation and representation

Ono původně bylo "no taxation without representation", což bylo "heslo" amerického boje o nezávislost. Kolonisté prostě přestali mít chuť platit daně a nebýt poměrně zastoupeni ve Sněmovně.

No taxation no representation je krásná a revoluční idea, jedna z čistých forem demokracie ve stylu "neživíš tak nepřepínej"....bohužel v současném stavu nereálná, kdokoliv tohle zkusí nastavit (tedy systém "neplatíš daně, nemáš volební právo") bude vykřičen do zapomnění bandou pravdolásků, kteří si z lidských práv udělali byznys a naprosto okatě ignorují, že s právy jdou povinnosti, nebo, ještě lépe, práva je nutno si zasloužit.

Nebo snad má Top09 toto v programovém prohlášení? Jestli ano, tak vás budu volit.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS