Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nezávidím

10. 1. 2010 18:38
témata MUDr. L. Středy vs, MUDr.Šmuclera

Pane doktore, proč se raději nezabývátře něčím zajímavějším, jako například ve svém blogu váš kolega dr.Středa? Oba jste byli mediáloně úspěšní a zajímaví. Dnes z vás ta politika udělala nudného patrona. To je škoda. 

I když o tom Klausovi máte pravdu..

0 0
možnosti

Peyrac

9. 1. 2010 22:16
Vedle ekonomického bilancování chyběl V.K. duchovní obsah

Vážený ane doktore, pro lepší čitelnost  vašich článku si dovolím upozornit, že v administraci blogu lze celý  text již publikovaného článku označit a ikonou gumy zrušit formátování textu. Pak ho po této úpravě je možné opět uložit..Tak se stanou vaše zajímavé články čitelnějšími i pro starší generaci, která nebude potřebovat silné brýle nebo lupu. :-)Nemáte zde na blogu možnost poslat vám e-mail, a tak si dovoluji napsat svou poznámku zde.S pozdravem  bývalý soutěžící z pořadu 1 proti 100 ;-)

0 0
možnosti
PB

kybernetik

9. 1. 2010 2:06
Kde nic není, ani čert nebere

Plně souhlasím s panem doktorem Šmuclerem, Klausův projev postrádal jakékoli citové zabarvení, odlesk empatie s ostatními (což lze u egoisty těžko hledat) a spíše z něj vyčuhovaly, byť maskovaně, negativní emoce. S vědeckostí je na tom pan profesor také na štíru, protože ekonomika není věda, ale jen optimalizovaná lidská chamtivost. Vedle toho vám uniká, že pan prezident stále viditelněji naplňuje roli agenta, který má připravit návrat Velkého bratra. Mnohé na toto téma najdete na mém blogu http://www.pavelbenes.blog.idnes.cz , speciálně starší článek "Tušení souvislostí aneb ruská stopa"

0 0
možnosti
VV

vovov

7. 1. 2010 11:57
Ale, ale ...

... kritzovat dovede každá trouba, byť by byla MUDr. Říkat řešení a sám jít příkladem, tak to už je mnohem horší !!

0 0
možnosti
PP

Rafaelou

7. 1. 2010 6:27
nesouhlasím s vámi pane doktore...

Nesouhlasím s vámi pane doktore.Projev VK je jeden s nejlepších které jsem měl možnost za poslední léta vyslechnout a myslím,že konečně řekl vše tak jak to opravdu je.Ano je dobré hospodařit tak aby se neplýtvalo se surovinami a podobně ale je naprosto nesmyslné neustále brát ohled na vzdálenou budoucnost která určitě přinese technologie o kterých se nám možná ani nesní.Ropa a podobné suroviny nejspíš budou za sto let směšné a naši potomci se nám vysmějí stejně jako by jsme se smáli my lovcům mamutů,že nám nechali pazourky.Také pomoc vzdáleným lidem je dobrá ale až v tom případě kdy pomůžeme těm ve svém okolí.Nevím zda má smysl přizpívat lidem v Africe na cokoliv když třeba vedle můj soused s různých důvodů nemá šanci uživit svou rodinu a podobně.Možná se mýlím ale to možná i vy.

0 0
možnosti
AW

freeLook

7. 1. 2010 16:24
Re: nesouhlasím s vámi pane doktore...

..jak nekdo muze brat takovou patetickou slataninu vazne. Podivejte se na priklad neglobalniho ekologickeho problemu v Ostrave. Co liberalni ekonomicke prostredi uprednostnilo? Kapital ci kvalitu zivota obcanu?

0 0
možnosti
QD

Quantum daemon

6. 1. 2010 20:31
Klausova schopnost moralky

dosahuje prevracene hodnoty velikosti jeho ega a tim padem se limitne blizi k nule. Jeho moralkou je zejmena pragmatismus a oportunismus. S vasim hodnocenim naprosto souhlasim a tesim se az falesny a prazdny "profesor" konecne ukonci svou neslavnou politickou karieru a definitive prestane skodit teto zemi

0 0
možnosti
OM

O. Mádle

6. 1. 2010 10:36
ostuda

Dobry den, pokud jste tak velky vlastenec jak o sobe vsude tvrdite, nemel byste vedet, ze Ceska republika se pise s malym "r" ve slove republika? Prijde mi to jako dosti vyrazna ostuda.

0 0
možnosti

Roman Šmucler

6. 1. 2010 12:00
Re: ostuda

Myslím, že netvrdím nikde, že jsem nějaký mimořádný vlastenec a za překlep jsem se omluvil. Omlouvám se ještě jednou.

0 0
možnosti

Roman Šmucler

6. 1. 2010 9:54
Hezká tečka za diskuzí o morálce v novém roce

Hezká tečka za diskuzí o morálceJá myslím, že dnešní milost pro policistku odsouzenou za braní úplatků od cizinců je takovou hezkou tečkou za tím celým novoročním morálním poselstvím...

0 0
možnosti
PJ

MaverikOne

7. 1. 2010 11:35
Re: Hezká tečka za diskuzí o morálce v novém roce

Na tomto je totiž vidět způsob života pana prezidenta. Káže vodu, pije víno. Jeho řeči jsou jedna věc, jeho činnost věcí druhou. Na druhou stranu si říkám, jak může být člověk takovýmto pokrytcem, na to musí už být pořádná koža. Problémem potom totiž zůstává, jak přesvědčit lidi, že se mají chovat jinak a hlavně jak potom k takovým věcem vychovávat děti.

0 0
možnosti
JV

sfs

5. 1. 2010 8:53
Profesor se nezměnil

Na VK oceňuji jediné: hlásá stále totéž, nemění se. Dokonce do té míry, že nemám již druhý rok potřebu si novoroční projev ani přečíst, natož si jím kazit sváteční den. VK od počátku neví, co jsou "špinavé peníze" a odtud se odvíjejí všechny jeho názory. Na současném marasmu má lví podíl, tak velký, jak jen jedinec může mít - není pochopitelně sám a "občan" s těmito postoji souhlasí, jinak by je netoleroval.

0 0
možnosti
PJ

MaverikOne

7. 1. 2010 11:35
Re: Profesor se nezměnil

R^

0 0
možnosti
B

blogatorka

4. 1. 2010 18:10
karma

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5767x
doc.MUDr. Roman Šmucler, CSc., lékař, podnikatel, vysokoškolský pedagog, moderátor a scénárista.

Seznam rubrik