Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

2. 9. 2009 16:31
V jednom máte pravdu

když se rozhazuje nebo krade  z menšího balíku, je to víc vidět a víc to chybí. Ve Varech sice vyrostla  nová budova hokejového stadionu (proslulá losovačkou), před hotelem Imperiál ční nové panorama luxusních garáží (postavených zčásti z peněz EU),,, zatímco poměrně nedávno se slučovaly (t.j. rušily) základní školy, zdražuje se veřejná doprava, některé uličky mimo lukrativní zónu připomínají Soho..

A jestli se opravdu postaví ona krajská nemocnice někde v polích u Sokolova, a na to konto se zruší nebo omezí činnost nemocnice v Karlových Varech, tak se obyvatelé, pacienti a hosté v Karlových Varech taky moc štastně tvářit nebudou..

Ostatně, možná není bez zajímavosti , že docela lukrativní vlakové spojení mezi  Karlovými Vary a Mariánskými Lázněmi pronajmuly ČD soukromé firmě Viamont.

Nabízí se otázka, kam a ke komu se mají všichni nespokojení obrátit, nebo kterého většího celku se stát - že bychom znovu otevřeli otázku Sudet????

0 0
možnosti

Roman Šmucler

3. 9. 2009 7:31
Re: V jednom máte pravdu

Bohužel máte pravdu ve všem. A srovnání se stavem obcí nejenom v Bavorsku ale i u "Ossis" je dráždivé a bolestné. Šmucler

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5767x
doc.MUDr. Roman Šmucler, CSc., lékař, podnikatel, vysokoškolský pedagog, moderátor a scénárista.

Seznam rubrik